Beoordelingen van SR Kitchen Delft

Recente recensies van SR Kitchen Delft

4 sterren na 18 reviews

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed warm

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt superlekker roti gegeten! Volgende keer weer!!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niet geleverd. Diverse malen gebeld, maar wordt niet opgenomen.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I never received my order and I am not even able to contact the restaurant. I can understand with the bad weather the delivery cqn be delayed but you can at least let me know about time or at least give a contract number I can reach you.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, en op tijd klaar.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk autenthieke smaak. Keurig op tijd bezorgt, prima site. Voor herhaling vatbaar, houden zo Bob!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Vandaag besteld voor mij en mijn collega's voor de lunch. Alles was vers en zeer smakelijk! Alles was warm en vooral de bakkeljauw was smullen! Volgende keer bestellen wij zeker weer! 10/10 Punten..

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Rotirol. Snel en vriendelijk.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling nooit ontvangen

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes verpakt! Saoto soep was nog lekker warm bij bezorging.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goede hoeveelheid voor een lage prijs. Er was een kleine verandering in de bestelling, maar hierover werd ik netjes gebeld. Bezorging was op tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en lekker, snel en vriendelijk bezorgd. Echt een aanrader in Delft

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte eerste ervaring. Vroeg om bezorging om 21.00, kreeg mijn eten om 21.45 pas... Zaak was ook niet bereikbaar. Bestelde een bami, kreeg een nog net geen lauwe nasi bezorgd. Smaak vond ik overigens niet goed. De roti was prima, maar helaas deze ook koud. Liefst gaf ik geen sterren, maar moet voor het minimale gaan!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde veel te lang en had heel lang geduurd voordat de bezorger het eten mee kreeg vertelde hij. Het eten was lauw en flauw maar zag er wel prima verzorgd uit.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nog warm. De salade die erbij zat was niet heel erg lekker en ook een beetje zonde hoeveel plastic erbij was. Hield geen afstand bij het bezorgen van de bestelling, wel vriendelijk.